Hotels Thailand

Travel24.nl » Hotels » Hotels Azië » Hotels Thailand

Last minute snel zoeken – Reizen – Hotels: Thailand    

 

Hotels Thailand boeken

Regio's van Thailand    

Thailand

Tophotels Thailand    

Meer aanbiedingen ...

Thailand Hotels    

Thailand is een land met een indrukwekkende kust die zich uitstrekt over ruim tweeduizend kilometer in het Zuiden en een rivierachtig en bosrijk berglandschap in het Noorden. Het midden van Thailand is grotendeels vlak en de grond is er vruchtbaar. Een vakantie in Thailand begint vaak met een tussenstop in de hoofdstad Bangkok, gelegen aan de belangrijke Chao Phraya-rivier. Bangkok voor heel Zuid-Azië een belangrijk knooppunt op handelsgebied en heeft ook de toerist veel te bieden. Zo veel dat u makkelijk uw hele vakantie in deze metropolische smeltkroes van culturen zou kunnen doorbrengen. Maar vanuit de prachtige hotels in Thailand valt er nog veel meer te verkennen. Ongeveer een uur vliegen vanaf Bangkok bent u in Phuket, het grootste eiland van Thailand. Hier vindt u de mooiste baaien en stranden van het land, met kristalhelder zeewater en ontelbare mogelijkheden voor sport en recreatie in, op en rondom het water, zoals jetskiën en paragliden.

Thailand bevindt zich op ongeveer twaalf uur vliegtijd vanuit Europa. Het is een land om minstens eenmaal in uw leven naartoe te gaan, maar wellicht ook vaker. Een andere veelbezochte badplaats is Pattaya. Deze stad staat bekend om haar prachtige vakantieverblijven en haar populaire uitgaansmogelijkheden en nachtleven. Kenmerkend voor de Thaise steden zijn ook de openluchtmarkten, waar werkelijk van alles te koop wordt aangeboden en tegen zeer gunstige prijzen, waarop u gerust nog kunt afdingen. Een aanrader is ook een bezoek aan de Phi Phi-eilanden, een echt tropisch paradijs waar recentelijk nog de film The Beach met Hollywood-ster Leonardo DiCaprio is opgenomen.

Hotels in andere populaire bestemmingen    

Populaire aanbiedingen uit Thailand    

goedkoop hotel Thailand, hotel boeken Thailand, goedkope hotel Thailand, hotel aanbiedingen Thailand, hotel reserveren Thailand